Stomatita si Gano Fresh
 

STOMATITA este o afectiune inflamatorie a cavitatii bucale, intalnita la toate categoriile de varsta: sugari, adolescenti, adulti si persoane varstnice. In functie de etiologie se manifesta prin aparitia unor placarde albicioase (stomatita candidozica) sau a unor mici vezicule, inlocuite la putin timp de ulceratii dureroase, insotite de dificultate in triturarea alimentelor si uneori febra. De obicei, evolutia este spre vindecare in 7-14 zile, fara sa lase in urma cicatrici. Foarte rar, la sugar si persoanele cu imun

 

itate scazuta, evolueaza spre complicatii, datorate in special suprainfectiei microbiene. Boala este cauzata de mai multi factori: imunitate scazuta, alergii alimentare diverse (in special la cafea si ciocolata), proteze dentare defectuos fixate, carente alimentare, igiena bucala precara…

 

Va prezint  o marturie personala, o persoana de  sex feminin, 51 de ani,  mediu urban ,in urma unei traume psihice puternice, a inceput sa prezinte in mod repetitiv aceasta afectiune. In ciuda tratamentelor prescrise de medici, afectiunea recidiveaza frecvent, luna de luna, aproape 2 ani, desi a renuntat la consumul de cafea. I-am recomandat ca alternativa stimularea imunitatii generale cu capsule de ganoderma 2×2 pe zi si intretinerea igienei orale cu gano fresh.

In timp ce ganoderma detoxifica organismul, scade reactivitatea la alergeni, reduce inflamatia si intareste imunitatea, menta din pasta de dinti potenteaza efectele ganodermei la nivelul limbii si mucoasei jugale si prin compusi proprii si uleiuri volatile, exercita un efect antiseptic, usor anestezic si antiemetic. Prin urmare, calmeaza durerea, aduce prospetime local si inviorare in general. Efectele benefice ale produselor s-au simtit din primele zile de administrare.

La mai bine de un an de folosire a pastei de dinti gano fresh, stomatitele dureroase au ramas o amintire, iar cafeaua poate fi o bucurie zilnica de cand consuma diferitele sortimente de cafea gano. Pe langa rezolvarea unei afectiuni suparatoare la nivelul gurii, a castigat un plus de energie si bucuria de a putea recomanda si altora o solutie simpla, eficienta, placuta si usor de aplicat. Secretul eficientei consta in periajul dintilor si gingiilor aproximativ 1 minut timp in care sunt absorbite de catre mucoasa gurii, substantele active din ganoderma si menta.

Cunoasteti persoane care prezinta leziuni dureroase la nivelul limbii, fata interna a buzelor sau pe mucoasa interna a obrajilor? Recomandati-le produsele gano. Pot fi folosite alaturi de tratamentele prescrise de medic sau in absenta unui tratament medicamentos alopat. Sunteti dintre cei care nu cunosc asemenea afectiuni?

Pastrati starea de bine de care va bucurati, folosind in mod profilactic produsele gano. Surpriza va fi cu atat mai placuta, cu cat veti descoperi ca pasta de dinti poate grabi vindecarea unei rani sau arsuri superficiale, poate calma iritatia si pruritul (mancarimea), datorate intepaturilor de insecte, poate usca ulcerul venos…De asemenea, un control stomatologic la cel mult 2 ani este nu numai bine venit ci si necesar.

Iar atunci cand produsele va ajuta in rezolvarea unor afectiuni, nu ezitati sa transmiteti informatia si altora. Inteleptii recomanda: “Fa binele cand poti”. Si intotdeauna poti!