PRODUSE NOI

Gano Cafea Classic

     

ENERGIZANTA. TERAPEUTICA.NUTRITIVA.

 Vă treziţi cu greu şi singurul lucru care vă pune pe picioare este o cafea ? Chiar dacă după aceea, inima începe să vă bată cu putere şi stresul vă creează tensiuni la muncă sau în viaţa socială? Acum, puteţi spune NU cafelei tari, dar nesănătoase! Pentru că există Gano Cafea Classic,  o cafea neagra, fara zahar, cu valoare nutritiva si aroma placuta,care ofera in fiecare dimineata energia pentru o noua  zi.

Produsul este un amestec de cafea braziliană de calitate superioară şi extract de ganoderma. Conţine vitamine, polizaharide şi germaniu organic, care întăresc imunitatea şi menţin sănătatea organismului. Gano Cafea Classic este în topul celor mai consumate cafele din România! Şi când te gândeşti că tăria ei nu este rezultatul cantităţii de cofeină conţinute (14 gr / plic), ci are legătură cu proprietăţile de oxigenare, detoxifiere şi revigorare ale orcanismului care sunt date de Ganoderma – continuta in cafea. Cafeaua se recomandă în cure de slăbire şi dezoxifiere, pentru că reglează digestia şi detoxifică  organismul.Are o  bogata valoare nutritiva -putand inlocui o gustare-  prin aceasta contribuie la scaderea in greutate intr-un mod sanatos fara sa lipsesca organismul de nutrientii necesari pt o buna functionare, Este indicată în diabet, deoarece nu conţine zahăr şi lactoză şi reduce colesterolul “rău”. Se prescrie în  cancer, datorită creşterii nivelului de oxigen din sânge şi faptului că împiedică metastazarea. Ganoderma  continuta in cafeaua Clasic patrunde in organism, fixeaza si elimina toxinele, grasimile, radicalii acizi;ulterior ajuta la refacerea organismului, oxigenarea celulara  ,creste energia si starea de bine a organismului. Ganoderma nu are efecte toxice ,nu produce efecte adverse , nu se acumuleaza in organism. Cafeaua cu Ganoderma se consuma impreuna cu orice tratament alopat sau naturist.

Valori Medicinale

  • Polizaharide
  • Germaniu organic
  • Vitamine

Indicaţii Terapeutică

  • Polizaharide

    Întăresc imunitatea

    Regleaza glicemia

    Reglează digestia

    Reduc colesterolul “rău”

    Protejeaja tubul digestiv

    Actiune antitumorala

    Detoxifică colonul

    Reduce infectiile virale si bacteriene

    Regleaza tranzitul intestinal

    Reduce infectiile respiratorii din sezonul rece

    Antihemoroidale

    Reduce alergiile si  episoadele de astm

    Echilibrează nivelul de zahăr din sânge

    Împiedică metastaza în cancerul hepatic

    Regleaza glicemia

  • Germaniu organic – Creşte nivelul de oxigen din sânge si la nivel celular imbunatatind metabolismul – Consolidează imunitatea – Reduce oboseala cronică – Energizează organismul
  • -Indeparteaza metalele grele din organism.
  • -Are actiune antitumorala si antioxidanta- neutralizand radicalii acizi la nivel celular.
  • Vitamine – Menţin sănătatea – Esenţiale în procesele fiziologice şi metabolice

Conţinut

  • 3 grame / plic
  • 30 plicuri / cutie

Ingrediente

Cafea, Extract de Ganoderma Lucidum

Valori Nutritive

Calorii (11 gr), Carbohidraţi (2 gr), Zahăr (0 gr), Cofeină (14 gr), Grăsimi (0,1 gr), Colesterol (0 mg), Sodiu (0,1 mg), Calciu (5,4 mg), Fier (0,1 mg), Potasiu (8 mg),  Proteine (491 mg), Vitamina C (2 mg), Vitamina B3 (1 mg)

Ganorețetă: Înghețată cu cafea

Este început de vară, sezonul culorilor și posibilităților nenumărate de relaxare.
Și pentru că vara ne duce cu gândul nu doar la soare și vacanță, ci și la înghețată, ne-am gândit să ne preparăm chiar noi acest dulce răcoritor și energizant. Ce aromă am ales? Aroma cafelei noastre preferate, desigur: GanoCafe Classic.
Iată de ce avem nevoie și cum obținem o înghețată delicioasă:

*4 gălbenușuri
*200 g zahăr (alb sau brun)
*1/2 de păstaie de vanilie sau 1 lingură de esență de vanilie
*400 ml smântână specială pentru frișcă
*200 ml GanoCafe Classic (preparată din 2 pliculețe, pentru o aromă intensă)

Mixăm foarte bine gălbenușurile, zahărul și vanilia – de preferat într-un recipient mai mare și termorezistent, deoarece ulterior îl vom completa. Smântâna se pune pe foc până la punctul de fierbere (un clocot), apoi se toarnă imediat peste ea compoziția cu gălbenușuri, zahăr și vanilie și se amestecă totul foarte bine.

Plasăm vasul cu crema obținută deasupra unui vas cu apă care fierbe (procedeul bain-marie), si amestecăm încontinuu, până când capătă o consistență mai cremoasă, care rămâne pe lingură.

Luăm vasul de pe foc și adăugăm cafeaua peste crema pentru înghețată, apoi omogenizăm. Lăsăm compoziția la răcit foarte bine, apoi o turnăm într-un recipient care poate fi acoperit și îl punem în congelator. Secretul obținerii unui înghețate cremoase, fără gheață, este ca la fiecare oră să scoatem castronul din congelator și să amestecăm bine conținutul pentru a evita formarea cristalelor de gheață.

Înghețata se așează în cupe, se asezonează cu fructe sau orice topping preferați și se savurează pe îndelete.

Vă dorim poftă bună și să aveți parte de o vară frumoasă!

Ganorețetă: Înghețată cu cafea

Este început de vară, sezonul culorilor și posibilităților nenumărate de relaxare.
Și pentru că vara ne duce cu gândul nu doar la soare și vacanță, ci și la înghețată, ne-am gândit să ne preparăm chiar noi acest dulce răcoritor și energizant. Ce aromă am ales? Aroma cafelei noastre preferate, desigur: GanoCafe Classic.
Iată de ce avem nevoie și cum obținem o înghețată delicioasă:

*4 gălbenușuri
*200 g zahăr (alb sau brun)
*1/2 de păstaie de vanilie sau 1 lingură de esență de vanilie
*400 ml smântână specială pentru frișcă
*200 ml GanoCafe Classic (preparată din 2 pliculețe, pentru o aromă intensă)

Mixăm foarte bine gălbenușurile, zahărul și vanilia – de preferat într-un recipient mai mare și termorezistent, deoarece ulterior îl vom completa. Smântâna se pune pe foc până la punctul de fierbere (un clocot), apoi se toarnă imediat peste ea compoziția cu gălbenușuri, zahăr și vanilie și se amestecă totul foarte bine.

Plasăm vasul cu crema obținută deasupra unui vas cu apă care fierbe (procedeul bain-marie), si amestecăm încontinuu, până când capătă o consistență mai cremoasă, care rămâne pe lingură.

Luăm vasul de pe foc și adăugăm cafeaua peste crema pentru înghețată, apoi omogenizăm. Lăsăm compoziția la răcit foarte bine, apoi o turnăm într-un recipient care poate fi acoperit și îl punem în congelator. Secretul obținerii unui înghețate cremoase, fără gheață, este ca la fiecare oră să scoatem castronul din congelator și să amestecăm bine conținutul pentru a evita formarea cristalelor de gheață.

Înghețata se așează în cupe, se asezonează cu fructe sau orice topping preferați și se savurează pe îndelete.

Vă dorim poftă bună și să aveți parte de o vară frumoasă!

Ganorețetă: Brioșe cu ciocolată și cafea

Brioșele sunt întotdeauna o gustare delicioasă și simplu de preparat, ideale dacă ne dorim să adăugăm și ceva dulce în ritualul zilnic al servirii cafelei sau ceaiului. În această privință, noi avem o idee: v-ați gândit cum ar fi să le pregătim folosind și produse Gano Excel? Haideți să vedem cum putem obține brioșe savuroase cu Gano Schokolade și Gano Café Classic.

Pentru 8-10 brioșe de mărime medie avem nevoie de:

2 ouă
coajă rasă de la două portocale
350 g făină
1 cană cu lapte
60 g ciocolată cu lapte mărunțită fin
2 pliculețe Gano Schokolade
1 linguriță Gano Café Classic
6 lingurițe unt
1/2 linguriță praf de copt
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
un praf de sare

Pasul 1: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 175 grade Celsius.

Pasul 2: Într-un bol amestecați foarte bine făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu, împreună cu un praf de sare.

Pasul 3: Într-un bol separat bateți foarte bine cu mixerul laptele, untul, cele două pliculețe de Gano Schokolade, o linguriță de Gano Café Classic și cele două ouă.

Pasul 4: În această compoziție adăugați, lingură cu lingură, amestecul cu făină și amestecați treptat cu o lingură până când va rezulta un aluat omogen. Nu amestecați însă foarte mult timp, deoarece aluatul trebuie să aibă un aspect pufos.

Pasul 5: Tapetați tava pentru brioșe cu hârtie specială și turnați compoziția în forme. Nu le umpleți complet deoarece, prin coacere, brioșele vor crește. Înainte de a introduce tava în cuptor, presărați deasupra fiecărei brioșe coajă rasă de portocale și ciocolată mărunțită. Puteți orna brioșele și cu nucă, alune, stafide sau alte fructe, după gust.

Pasul 6: Introduceți tava la cuptor pentru 15-20 minute.

Pasul 7: Atunci când observați că brioșele au crescut și au căpătat o crustă, puteți testa printr-o metodă clasică dacă sunt coapte: introduceți o scobitoare, iar dacă aluatul nu se prinde de aceasta înseamnă că brioșele pot fi scoase din cuptor.

Le puteți servi calde sau reci, alături de o cană proaspătă cu cafea sau ceai. Pofta bună!

Gano Cafea Classic
60 LEI
Adaugă în coș

Produse similare

Gano Cafea 3 în 1
Gano Cafea 3 în 1
63 LEI 62 LEI
Adaugă în coș
Gano Ciocolata – INDISPONIBIL
Gano Ciocolata – INDISPONIBIL
65 LEI
Adaugă în coș
Gano Ceai
Gano Ceai
38 LEI
Adaugă în coș
Gano Cafea Mocha – INDISPONIBIL
Gano Cafea Mocha – INDISPONIBIL
62 LEI
Adaugă în coș