Ganoderma Si Diabetul

Diabetul este o boala care are o  mare incidenta  in randul populatiei.
In prezent  tratamentul acestie boli este reprezentat de antidiabeticele orale si insulina.
Aceasta boala cu profunde implicatii economice si sociale  poate fi controlata  iar efectele sale  asupra organismului pot fi mult reduse.
GANODERMA este un remediu naturist , fara efecte adverse care regleaza si ajuta pancreasul sa secrete insulina. Diabetul este boala in care pancreasul secreta  o cantitate insuficienta de insulina ducand  la cresterea  glucozei in sange  cu depunerea ei in toate organele. Diabetul este o boala invalidanta care afecteaza tot organismul putand duce la pierderea vederii, blocajul rinichilor, leziuni ale nervilor si vaselor periferice.
GANODERMA, EXCELLIUM, SAKANNO, CEAIUL GANO SOD  sunt solutii pentru toate categoriile de pacienti cu diabet indifernt de tip si varsta.
Ganoderma are mai multe efecte benefice asupra intregului organism
   -ajuta la refacerea pancreasului si stimuleaza secretia de insulina
   -scade glucoza si grasimile din sange- acestea nu se mai depun pe peretii vaselor de sange si scade riscul de accident vascular cerebral, infarct de miocard.
   -imbunatateste  vederea, circulatia cerebrala si periferica
   – creste imunitatea si apararea organismului in fata infectiilor virale si bacteriene.
Aceste efecte benefice  date de consumul de GANODERMA trebuie sustinute de o alimentatie  adaptata pacientilor cu diabet,hidratare corecta- 2 L  ceai GANO SOD/ zi si exercitiu fizic corespunzator.