Ganoderma Si Bolile Cerebro-Vasculare. Auzim frecvent despre cunostinte, prieteni ca au suferit un accident vascular cerebral sau prezinta ameteli, tulburari de echilibru.
    Odata cu inaintarea in varsta elasticitatea vaselor de sange scade la aceasta contribuind si depunerea de colesterol, hipertensiunea arteriala, diabetul.
    Produsele care contin GANODERMA  imbunatatesc cantitatea de sange care ajunge la nivelul creierului. Si cantitatea de oxigen prezenta in sange.Toate acestea duc la imbunatarirea functiei cerebrale. Si la reducerea tulburarilor de echilibru, a episoadelor de ameteala si a senzatiei de -cap greu.

    GANODERMA, EXCELLIUM, SAKANO  sunt produsele care ajuta la recuperarea celor cu accidente vasculare ischemice care nu isi mai pot utiliza mana/piciorul afectate de boala.

   Cei cu diaber zaharat care au NEUROPATIE DIABERICA manifestata prin senzatia de arsursa- furnicatura la nivelul picioarelor. Si tulburari de mers  gasesc in aceste produse un remediu naturist penrtu suferinta lor.Prin componentele sale regleaza metabolismul , mentin un mediu usor alcalin  la nivel celular  favorizand vindecare si mentinerea sanatatii.
   Bolile neurologice degenerative  au o evolutie incetinita  si o simpomatologie atenuata  prin consumul produselor cu GANODERMA.
   Hidratarea   optima prin consumul a 2 L CEAI GANO SOD/zi alimentatia echilibtata bogata in fructe, legume,proteine vegetate, miscarea  usoara- in limita deficitelor functionale ale fiecarui pacient si nu in ultimul rand  administrarea consecventa a medicatiei recomandate de medicul specialist pot duce la o  ameliorare a bolilor neuro-vasculare   astfel incat fiecare pacient sa se poata ingriji singur  .