Gano Cafe Mocha-Deliciul boabelor de cafea și cacao!     Dacă doriți o ceașcă de cafea aromată cremoasă, Gano Cafe Mocha este alegerea perfectă. Această cafea combină aroma cafelei premium cu boabe de cacao și extracte de ciuperci Ganoderma lucidum. În plus, puteți beneficia de un supliment excelent pentru creier, o sursă de energie și vitalitate și un produs care vă poate îngriji sănătatea. Este, de asemenea, recomandat persoanelor cu dizabilități sau celor care se recuperează după operație.     De ce să consumati Gano Cafe Mocha? Dozarea precisă a ingredientelor și amestecul unic de caracteristici vă asigură că veți obține o cafea de înaltă calitate care vă va cuceri cu aroma și gustul său unic. Gano Cafe Mocha este un supliment pentru creier care vă poate ajuta să vă concentrați mai ușor, este o alegere ideală pentru examene sau când vă aflați sub stres la locul de muncă. Această cafea vă poate oferi, de asemenea, energie și vă poate întări sistemul imunitar, permițând corpului dvs. să facă față provocărilor zilnice mai ușor. Din perspectiva valorii farmacologice, produsul se bazează pe polizaharide, vitamine și germaniu organic. Combinația acestor substanțe oferă unele substanțe necesare unui corp sănătos. Mai exact, această cafea conține extract de ciuperci Ganoderma lucidum, extract de cafea, cacao, zahăr natural din trestie și lapte de palmier. Prin urmare, indiferent unde vă aflați, oricine se poate bucura imediat de aroma bogată și cremoasă a acestei cafele.

Efecte asupra organismului:

– energizant; – reduce starea de oboseală; – sporirea vitalității; – întărirea sistemului imunitar; – îmbunătățirea funcțiilor aparatului cardiovascular; – întărește tonusul cerebral (recomandată elevilor și studenților).  

Inlocuieste cafeaua clasica cu Gano Cafea Mocha si bucura-te de savoare si gust exotic!

Dozarea ingredientelor cuprinse in acest amestec cu proprietăți și calități unice, Gano Cafe Mocha va garantează faptul ca, optand pentru acest produs, veti savura de fiecare data, cu fiecare plic, o ceasca de cafea cremoasa si aromata, care va va cuceri. Gano Cafea Mocha reprezinta un inlocuitor perfect pentru cafeaua clasica sau pentru ciocolata calda, lasandu-va sa va bucurati in voie de o cafea mai sanatoasa si la fel de gustoasa.  

Utilizare terapeutică:

Gano Cafe Mocha poate fi folosită pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni cardiovasculare,  anemiei, asteniei, bolilor coronare, discopatie, herpes, oboselii, a osteoporozei deoarece nu elimină calciul, sistemului nervos, a stresului, şi a tumorilor la creier.

Mod de preparare:

Dintr-un plic se pot face aproximativ 250 ml de cafea prin dizolvarea în apă caldă.