Cordyceps si Bolile Pulmonare

Cordyceps si Bolile Pulmonare
Fumatul este un  obicei nesanatos care duce la boli pulmonare si cardiace cu implicatii majore sociale si economice.
Cordycepsul are o actiune benefica asupra plamanului si  imbunatateste respiratia pacientilor cu boli pulmonare.

 Cordyceps 

–  scade cantitatea de secretii de la nivelul plamanului   crescand capacitatea de efort.
– imbunatateste cantitatea de oxigen  din plamani si prin aceasta de la nivelul intregului organism
– regleaza si intareste sistemul imunitar reducand crizele de branhospasam la cei cu astm bronsic si numarul infectiilor virale
– antidiabetic: crește sinteza de insulină și rata de metabolizare a glucozei
– îmbunătățește memoria, încetinește procesul de îmbătrânire – antiaging
– îmbunătățește somnul, reduce anxietatea, depresia, migrenele
– hepatoprotector: reduce ascita, normalizează nivelul transaminazelor, previne și încetinește fibrozarea, reduce presiunea în vena portă; normalizează proteinele serice și negativează AgHBs în hepatita virală B)
– protector pulmonar (bronșită, pneumonie, astm bronșic, emfizem pulmonar, tuberculoză; ameliorează tusea, reduce secrețiile mucoaselor și transpirațiile nocturne)
– protector gastric – previne și reduce simptomatologia în ulcerul de stres (stres intelectual, post-traumatic și chirurgical)
– cardioprotector: reglează ritmul și tonifică mușchiul cardiac, crește rezistența la efort, reglează
– energizant: crește producția de ATP (adenozin trifosfat) – nucleotide care stochează și transportă energia în celule; crește performanțele sportive
Cordyceps este numit un excelent afrodisiac și „elixir al vieții” și este una dintre cele mai rare și mai prețuite ciuperci din Medicina Tradițională Chineză de mii de ani. Cunoscut cu numele chinez Dong Chong Xia Cao, aceasta se traduce prin „iarna larvă și vara plantă” ceea ce indică etapele de metamorfoză și simbioză ale acestei ciuperci miraculoase.

Administrare:

Produsul este adresat atât copiilor cât și adulților pentru a le menține un nivel ridicat de sănătate. 1-2 capsule de 2 ori/zi pentru adulți și jumătate de doză la copii. Pentru cele mai bune rezultate, să se ia înainte de mâncare. Este recomandat pentru fumători, asmatici, copii sau persoane în vârstă. Cutia conține 60 capsule.