CLICK AICI

COMPANIA

 

In 1995, dupa 12 ani de cercetari si experimente este fondata compania GANO EXCEL care are cea mai mare plantatie de ganoderma organica din lume.

Produsele pe baza de ganoderma se fabrica respectand regulile de buna practica – GMP(good manufacturing practices) – certificat recunoscut international.

Compania GANO EXCEL are la baza conceptul de protejare a mdiului lucrind pe baza licentelor si certificatelor internationale.

Controlul calitatii se face la nivelul fiecarui segment- incepand cu etapa cultivarii pana la cea a ambalarii astfel incit produsele sa nu fie toxice, sa nu contina hormoni, alcool,metale grele sau alte elemente ce pot dauna sanatatii.

Structura l- GANO EXCEL se bazeaza pe activitatea unor echipe de dezvoltare si cercetare al caror scop este sa ofere fiecatuia un stil de viata sanatos si oportunitatea dezvoltatii unei afaceri.

Nasterea CELEI MAI MARI plantatii 100% organice de Ganoderma din lume a avut loc in Kedah, Malaezia

Gano Excel se concentreaza pe 6 tipuri specifice de Ganoderma lucidum din peste 200 de varietati ale ciupercii, acestea 6 fiind descoperite ca avand cea mai mare eficienta din punct de vedere terapeutic.

De pe plantatia din Malaezia, Ganoderma este recoltata in perioada de maxima valoare terapeutica fara a se intervenii in cresterea sa cu pesticide ingrasaminte chimice, hormoni.

Cultivarea, recoltarea, procesarea – Toate acestea respecta atent mediul inconjurator si normele de protectie a naturii.

gano-excel-plantation

MISIUNEA SI VIZIUNEA

1. Sănatate

sănătatea psihică și fizică optimă este factorul care contribuie la realizarea unui stil de viață corect și mai sănătos. Ne-am angajat în misiunea noastră să construim o societate activă și progresivă.

2. Bunăstare

bunăstarea siprituală și financiară ne împlinește viața. Noi suntem pregătiți să îndrumăm și să vă motivăm pentru a realiza această viziune triumfătoare.

3. Succes

succesul este obținut atunci când ne atimgem obiectivele. Noi vă vom ajuta să atingeți acest obiectiv oferindu-vă abilități bune de comunicare si inter-personale, abilităti de conducere și dezvoltând o determinare pozitivă a minții.

4. Serviciu comunitar

pasiunea pentru serviciile comunitare reprezintă o responsabilitate socială care trebuie să fie insuflată în fiecare persoana. Compania noastră insistă să creeze o comunitate atentă la problemele celorlalți.

5. Fericire

fericirea ca fi unul dintre scopurile principale care trebuie realizate în viață. Suntem recunoscători pentru binecuvântarea lui Dumnezeu și pentrutoate bunurile oferite și suntem foarte fericiți să le împarțim cu ceilalți oameni.

LICENTE SI CERIFICATE

1. Autoritatea pentru controlul medicamentelor- Malaezia

2. Ministeru Sanatatii din Malaezia

3. Asociatia pentru Vanzari Directe –Malaezia

4. Ministerul Sanatatii-Thailanda

5. Ministerul Sanatatii- Singapore