Briose Ganoderma. Pentru dimineti cu adevarat dulci si frumoase, avem o reteta speciala – Briose cu ciocolata si cafeaua ganoderma! Sunt pufoase si aromate, cu o crema foarte fina, minunate alaturi de cafea, ceai sau o cana cu lapte!
Una din prajiturile copilariei noastre este Briosa, un desert simplu de preparat ce se poate asorta excelent la o cafea, iar daca o veti savura la o cafea cu ganoderma va recomandam o reteta sanatoasa folosind
Gano Classic si
Gano Schokolade, o incantare pentru un mic dejun sau ca desert pentru o seara de vara.
Ingrediente pentru 8-10 briose de marime medie:
- ½ linguriță praf de copt , ½ linguriță bicarbonat de sodiu
- 60g ciocolată cu lapte data fin pe razatoare
- 2 pliculețe Gano Schokolade
- 1 lingurita Gano Café Cassic
- 1 cană cu lapte 1,5% grasime, 350 g.faina alba , 6 lingurițe de unt
- Coaja rasa de la 2 portocale, un varf de lingurita cu sare
Tot ce trebuie sa stii despre reteta
- Daca omitem crema de la Briose cu cafea, avem niste muffins foarte savuroase, care rezista la frigider cateva zile bune.
- Daca inlocuim cafeaua cu cacao pregatita in apa fierbinte, putem pregati aceste briose pentru gustarea dulce a copiilor sau pachetelul de la scoala.
- La capitolul crema, puteti alege crema de ciocolata, pe care o pregatiti foarte simplu – amestecati un pliculet de Gano Schokolade cu cateva picaturi de apa pana cand se formeaza o crema omogena
- Din aceeasi compozitie puteti pregati chec, prajitura in forma rotunda de 23-25 cm sau sa o coaceti in aparatul pentru waffe.