Briose Ganoderma. Pentru dimineti cu adevarat dulci si frumoase, avem o reteta speciala – Briose cu ciocolata si cafeaua ganoderma! Sunt pufoase si aromate, cu o crema foarte fina, minunate alaturi de cafea, ceai sau o cana cu lapte! Una din prajiturile copilariei noastre este Briosa, un desert simplu de preparat ce se poate asorta excelent la o cafea, iar daca o veti savura la o cafea cu ganoderma va recomandam o reteta sanatoasa folosind Gano Classic si Gano Schokolade, o incantare pentru un mic dejun sau ca desert pentru o seara de vara.

Ingrediente pentru 8-10 briose de marime medie:

  • ½ linguriță praf de copt , ½ linguriță bicarbonat de sodiu
  • 60g ciocolată cu lapte data fin pe razatoare
  • 2 pliculețe Gano Schokolade
  • 1 lingurita Gano Café Cassic
  • 1 cană cu lapte 1,5% grasime, 350 g.faina alba , 6 lingurițe de unt
  • Coaja rasa de la 2 portocale, un varf de lingurita cu sare

Tot ce trebuie sa stii despre reteta

  • Daca omitem crema de la Briose cu cafea, avem niste muffins foarte savuroase, care rezista la frigider cateva zile bune.
  • Daca inlocuim cafeaua cu cacao pregatita in apa fierbinte, putem pregati aceste briose pentru gustarea dulce a copiilor sau pachetelul de la scoala.
  • La capitolul crema, puteti alege crema de ciocolata, pe care o pregatiti foarte simplu – amestecati un pliculet de Gano Schokolade cu cateva picaturi de apa pana cand se formeaza o crema omogena
  • Din aceeasi compozitie puteti pregati chec, prajitura in forma rotunda de 23-25 cm sau sa o coaceti in aparatul pentru waffe.