REDUCEREA DE 20%!

Produse Recomandate


Cordyceps
Cordyceps
147 LEI 122 LEI
Adaugă în coș

Ganoderma
Ganoderma
137 LEI 109 LEI
Adaugă în coș

Excellium
Excellium
137 LEI 122 LEI
Adaugă în coș

Ceai Gano – Te pune pe picioare

Suna la numarul 0722.392.746 și beneficiaza de o ofertă personalizată.

Ganoretata-Raco (1)

Unul dintre primele lucruri pe lista priorităților pentru vară este căutarea modalităților prin care să putem păcăli temperaturile crescute. Dacă vă e poftă din când în când să beți ceva rece, făcut în casă, iată două idei de băuturi delicioase pentru sezonul cald: ice tea (ceai rece) pentru hidratare și ice coffee (cafea rece) pentru energizare.

     Ice Tea / Ceai rece cu citrice

Cu o istorie de peste 5000 de ani, ceaiul a devenit una dintre cele mai populare băuturi din lume, apreciat datorită faptului că este o sursă de antioxidanți și arome naturale. O altă veste bună este că modalitățile de preparare ale ceaiului sunt nelimitate, lăsând loc imaginației.

Ceaiurile reci au aparut odată cu răspândirea procesului de conservare a gheții, devenind o băutură populară în anotimpul cald. Dacă sunteți adepții ceaiului, iată cum îl puteți prepara și rece, în casă, folosind Oleaf Gano Rooibos Drink de la Gano Excel.

Pentru 6-8 porții avem nevoie de:

*1 litru de apă (4 căni)
*4-5 pliculețe Oleaf Gano Rooibos Drink – vom folosi o cantitate mai mare de ceai deoarece cuburile de gheață și apă (vedeți Pasul 2) vor dilua compoziția.
*Zahăr sau miere – după gust.
*Lămâie, lime, portocale, frunze de mentă, fructe diverse, scorțișoară – după gust.
*O carafă – pentru preparare și servire.

Mod de preparare:

Pasul 1: Într-o oală mare fierbeți 1 litru de apă. Luați apoi oala de pe foc, adăugați pliculețele cu ceai și lăsați la infuzat 5 minute. Dacă folosiți zahăr pentru îndulcire, îl puteți adăuga la acest pas, pentru a se dizolva în ceaiul fierbinte.
Pasul 2: După infuzare, turnați ceaiul în carafă, apoi adăugați 2 căni cu apă rece și amestecați. Lăsați ceaiul astfel obținut să ajungă la temperatura camerei.
Pasul 3: Adăugați zeama de lămâie și portocală, apoi și cateva frunze de mentă.
Pasul 4: Dacă folosiți miere în loc de zahăr, adăugați-o după sucul de citrice.
Pasul 5: Puneți 2-3 cuburi de gheață în pahare și turnați ceaiul pentru servire.

     Ice coffee / Cafea rece

Pentru băutorii de cafea recomandăm o rețetă răcoritoare care pastrează aroma inconfundabilă a ganocafelei. Iată o rețetă pentru care puteți folosi Gano Cafe Classic sau Gano Cafe Hazelnut.

Pentru 4-6 porții avem nevoie de:

*500 ml apă
*4 pliculețe de Gano Cafe Classic sau Gano Cafe Hazelnut – ca și în cazul rețetei pentru ceaiul rece, o cantitate mai mare de cafea este necesară deoarece gheața și laptele vor mai dilua din compoziție; în plus, veți simți mai intens aroma, mai ales pe cea de alune, în cazul în care preparați băutura cu Gano Cafe Hazelnut.
*500 ml lapte
*Zahăr, după gust – pentru Classic
*Scorțisoară sau alte arome preferate, dacă doriți.
*Recomandare: pentru a evita diluarea cafelei cu gheață simplă, pentru cuburi puteți folosi o cană cu cafea mai slabă în loc de apă. Pur și simplu turnați cafeaua răcită în forma pentru cuburi de gheață și așezați-o în congelator.

Mode de preparare:

Pasul 1: Într-un vas mai mare preparați cafeaua folosind 500 ml apă fiartă și cele 3 pliculețe de Gano Cafe Classic sau Hazelnut. În cazul în care folosiți Classic, adăugați și zahăr, după gust. Tot acum puteți adăuga și arome – scorțișoară, rom etc.
Pasul 2: Peste cafeaua racită adăugați 500 ml lapte de asemenea, răcit.
Pasul 3: Păstrați puțin vasul la frigider, astfel încât cafeaua să fie rece.
Pasul 4: Adăugați 2-3 cuburi de gheață în pahare, turnați cafeaua peste acestea și gata, este numai bună de servit.