In contextul in care  a crescut alarmant numarul  celor care sufera de boli hepatice (hepatita viral B si C, consumul de alcool, stresul si alimentatia  bogata in grasimi) , Ganoderma reprezinta o alternativa narurala, fara efecte adverse  la efortul organismului de refacere a ficatului. Acesta reprezinta laboratorul unde se transforma , se metabolizeaza alimentele, medicamentele de aceea  este esentiala  pastrarea unei functionari normale  a lui.
In caz de bolala hepatica  produsii toxici  din alimente, alcool , medicamente nu mai pot fi metabolizati – transformati in substante  care pot fi neutralizate si apoi eliminate – se acumuleaza in organism producand oboseala, stare de rau, lipsa poftei de mancare.
Consumul  sustinut de GANODERMA+EXCELLIUM  ajuta la vindecarea ficatului ducand la scaderea transaminazelor    si   imbunatatirea functiei de detoxifiere a ficatului.
Pentru o refacere rapida este nevoie de hidratare corespunzatoare -2 litri ceai GANO SOD pe zi, un regim alimentar fara alcool, grasimi, prduse procesate. Trebuie adoptata o alimentatie bogata in fructe si legume, peste si saraca in dulciuri proteine animale -acestea determina o aciditate crescuta in organism-aceasta insemnand boala. Organismul uman functioneaza optim la un pH usor alcalin. Tot  ceea ce  duce la aciditate-alcool, dulciuri, semipreparate, grasimi saturate, proteine animale in exces -creaza conditii pentru aparitia bolilor cronice, degenerative, autoiimune si slabirea sistemului imunitar in fata  agresiunii virale, bacteriene, a alergenilor.
Depinde de noi, de alegerile nostre sa avem un organism sanatos,  un sistem imunitar care sa faca fata oricarei agresiuni – virale, bacteriene,alergenice-sa avem o greutate corespunzatoare-intr- un cuvant o  STARE DE BINE care inseamna SANATATE.